Renovation and reorganisation of a 19th century Kensington Mews house.

Project Name: Adam & Eve Mews
Studio name: Woldon
Location:
London , United Kingdom
Photography: Rachael smith

5169 Adam & Eve Mews by Woldon: Sheet 1
Elevation © Rachael smith

Working in a tight site with a small footprint, the internal volume of the house was rearranged to maximize floor area and natural light.

5169 Adam & Eve Mews by Woldon: Sheet 2
Interior View © Rachael smith

Through a tactical rearrangement of floor levels, a basement storey was inserted which also enjoys street frontage and external views.

5169 Adam & Eve Mews by Woldon: Sheet 3
Upper View © Rachael smith

Careful room organisation and material choice, such as limed oak flooring and glass handrails, have given the mews house a new sense of space and brightness.

Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment