This was a family of four, building their first house. They wanted it to be classy, durable and not stuffy, with a focus on comfort and family.

Project Name: Haywood 
Studio Name:
AK Design
Project size: 5000
Completion date: 2019
Building levels: 3
Location: WEST VANCOUVER, Canada
Photography: Provoke Studios

HAYWOOD by AK Design - Sheet1
Living Room ©Provoke Studios

We designed a white-on-white concept, pulling in natural elements to complement the beautiful outdoor space surrounding the home and added pops of colour for a playful tone.

HAYWOOD by AK Design - Sheet2
Kitchen+Dining ©Provoke Studios

The functional needs for the busy family were addressed by using custom multi-functional storage solutions, creating a great floor plan with multi-functioning spaces, custom built millwork throughout, and thoughtful furniture choices that were family friendly, slightly eclectic and inviting.

HAYWOOD by AK Design - Sheet3
Outdoor Fireplace ©Provoke Studios

The soft white-on-white theme, natural elements, brass accessories, and beautiful art completed the space; creating this stunning home for the family to grow in.

Avatar
Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment