Cashmore house references historical modernist architectural principals, whereby living zones and bedrooms operate surrounding a central north-facing courtyard. The home is comprised of a simple, paired-back palette with a central spine of precast concrete anchoring the building and creating a mass element to contrast the light-weight, expressed-steel skeleton.

Project Name: Cashmore House
Studio Name: Lachlan Shepherd Architects
Project Size: 375 m2
Site Size: 874 m2
Completion Date: 2019
Location: Connewarre, Australia
Photography: Ben Hosking

©Ben Hosking
©Ben Hosking
©Ben Hosking
©Ben Hosking
Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment