This project is a house’s extension in the suburbs of Strasbourg. The structure is a wooden frame, covered with tinted cement fiber panels.

Studio name : Spray architecture
Design team : Chloé Kessler
Area : 28 m²
Year : 2019
Location : Strasbourg, France
Photography credits : Spray architecture

ILL extension by Spray architecture - Sheet2
©Spray architecture

The color of the panels recalls the pinkish color of the sandstone window frames.

ILL extension by Spray architecture - Sheet3
©Spray architecture

The layout takes up a random arrangement of stone blocks.

ILL extension by Spray architecture - Sheet4
©Spray architecture

And the volume of the extension contrasts with the traditional-looking house.

Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment