The aim of the action was to remodel and rearrange the existing areas in order to equip them with the necessary features for the adequate functioning of Jamie’s Italian restaurant, firm of Jamie Oliver international chef.

Project Name: Jamie’s Italian
Studio Name: Contacto Atlântico
Location: Lisboa, Portugal
Photography: Contacto Atlântico
Project size: 1176 m2
Completion date: 2018

Jamie's Italian by Contacto Atlântico - Sheet1
Dining Space ©Contacto Atlântico

The morphological and architectural characteristics have been kept and preserved in their totality.

Jamie's Italian by Contacto Atlântico - Sheet2
Exterior View ©Contacto Atlântico

The project is developed on 3 upper floors and 2 underground ones, connecting with the restaurant.

Jamie's Italian by Contacto Atlântico - Sheet3
Bar ©Contacto Atlântico

The will was to keep an uniform language since the exterior alteration were very punctual. In the facade the main materials are glass, stone and iron fixtures.

Avatar
Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment