The Serra da Estrela Restaurant has undergone an adaptation to the existing brand concept of this famous restaurant chain, where it is served food from the mountain area of the nord of Portugal.

Project Name: Serra da Estrela
Studio Name: Contacto Atlântico
Project Size: 140 m2
Site Size: 140 m2
Completion Date: 2019
Building Levels: 1
Location: Lisboa, Portugal
Photography: Goncalo Henriques

©Goncalo Henriques

In order to create an atmosphere which reminds the magic air of the Serra da Estrela, a modern and sophisticated design is proposed in shades of brown and beige, with wooden panels, furnitures and floor.

©Goncalo Henriques

On the ceiling roundish orange glass lamps are hanging, creating on each table a particular intimate Sun. On the bar, portuguese materials by excellence, such as limestone or bronze tiles, could not be missed.

©Goncalo Henriques

About the organization of the restaurant, the two ways of living coexist on this intervention: a restaurant with seating in the dining room and a fast service line.

Avatar
Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment