A mixed used residential and commercial development built on the site of a former office building. 24 new residential apartments are located on the upper floors with private balconies and a communal garden to the first floor. The ground floor provides 8,000 sq/ft of retail accommodation, parking for 24 cars along with associated servicing and landscaping.

Project Name: Windmill Hill
Studio Name: Mark Fairhurst Architects

Project size: 688 m2
Site size: 2050 m2
Project Budget: $4023803
Completion date: 2009
Building levels: 3
Location: Greater London, United Kingdom
Photography: Paul Smoothy

Windmill Hill by Mark Fairhurst Architects - Sheet4
©Paul Smoothy
Windmill Hill by Mark Fairhurst Architects - Sheet5
©Paul Smoothy
Windmill Hill by Mark Fairhurst Architects - Sheet6
©Paul Smoothy
Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment