“To extend an existing farm house, its gabarit was copied in a new structure, this volume was cut in two and and mirrored diagonally around a tree on the property connecting the two volumes together and creating a new entrance where the volumes join.

NAME PROJECT: G1719 Landhouse extension
PHOTO CREDITS: GAFPA
ARCHITECT:GAFPA

G1719 by GAFPA - Sheet2
©GAFPA

The wooden roof shields stretch from gable to gable, creating an open plan with views to the surrounding fields.

G1719 by GAFPA - Sheet4
©GAFPA
G1719 by GAFPA - Sheet7
©GAFPA

The abstract shape is accentuated by The skin which is made out of perforated corrugated iron.”

Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment