Living space for a young creative couple. In fact, this is more like not an apartment, but a house on the roof from which one of the best panoramic views of the city opens. The apartments are located on the top floor of the house and occupy most of it.

Project: Private apartments
Floors: one
Location position: Moldova, Chisinau.
Apartment area: 171 m / sq
The area of the terraces and balconies: 87.3 m / sq.
Ceiling height: 2.9 m
Main materials: plywood, glass, concrete, metal, brick
Furniture: B & B italia, Rimadesio, Living divani, Agape design
Lighting: Delta light, Davide groppi
Start of Design: 2016
End of construction: 2018
Studio: l i n e a r c h i t e c t s
Project author: Dmitry Petrov
Photographer: Oleg Bazhura

soft loft By l i n e a r c h i t e c t s - sheet42

The space is divided into several functional zones, each with its own secluded terrace. The common area of ​​the living room with an island sofa and projection on the wall, the dining room with an unusual table for seven and the ascetic kitchen are combined into one whole space. The private bedroom zone is designed as a single and secluded space for two where the bedroom is combined with a bathroom and dressing room. The character of the interior is based on soft contrasts where coarse and soft textures are combined harmoniously, simple and good materials, cold and warm shades. Despite its industrial character and a variety of different materials, the interior is very soft, warm and cozy.



l i n e a r c h i t e c t s

The architectural bureau provides a high level of services at all stages of the project from sketch to implementation.

Bureau orientation on the integrated design of private residences and commercial projects, putting emphasis on the design of buildings “from the inside out”, relying on the environment, functionality, filling the interior, the space of the building and the site as a whole, paying great attention to nodes and details.

The design philosophy l i n e a r c h i t e c t s is a comprehensive approach, linking the internal and external space into a single ensemble, in which each space is a logical continuation of the previous one, blurring the line between the landscape and the interior of the building.

Write A Comment