The new house for an extended family is located on the same property as the owner’s old home. The two residences stand in a parallel orientation and are separated by a swimming pool, which exists as a part of the original residential program.

Rethinking The Future Awards 2022

Project Name: bAAn
Architect: Anonym studio, Phongphat Ueasangkhomset, Parnduangjai Roojnawate
Interior designer: Anonym, Phongphat Ueasangkhomset, Parnduangjai Roojnawate
www.anonymstudio.com
Location: Bangkok, Thailand
Area: 500 sq.m.
Project year: 2018
Photo by Chaovarith Poonphol

bAAn By Anonym - Sheet2This communal area also connects, and at the same time contributes, to the visual divide between the two residences.

Eduwik- Online Courses for Architects & Designers

bAAn By Anonym - Sheet8It lessons the congestion of the program and allows for the family members to see and interact with each other. Surrounded by the green of the trees and garden, the space embraces the succulence from all directions expect for the west- facing wall.

bAAn By Anonym - Sheet10The allocation of restrooms and storage rooms that help to filter the afternoon heat and intentional. Exposed concrete was brought in to reflect the owners/ taste and preference for sleekness and simplicity.

Black aluminum panels wrap the exterior wall to maximize the privacy while natural light and wind are still allowed to make their presence within the house.

Eduwik- Online Courses for Architects & Designers
Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment

Rethinking The Future Awards 2022