New build house conceived to cater for multi-generational extended family living. The house is based on a cruciform plan with primary, secondary and circulation spaces informally defined in space and structure. The exterior uses a traditional contextual material – brick – in a modern, sculptural form together with expansive areas of glass bringing great light and views onto the re-landscaped rear garden.

Project Name: Allum Lane
Studio Name: Square Feet Architects
Project Size: 3000 ft2
Completion Date: 2018
Building Levels: 3
Location: London, United Kingdom
Photography: Rick McCullagh

©Rick McCullagh
©Rick McCullagh
©Rick McCullagh

 

Avatar
Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment