This typical Austin 1940’s bungalow was strategically remodeled to transform an awkward arrangement of dark, low-ceilinged rooms into a single continuous space with kitchen, dining, and living areas.

Rethinking The Future Awards 2022

Project Name: Skyview
Studio Name:
Murray Legge Architecture
Project size: 1300 ft2
Completion date: 2015
Building levels: 1
Location: Austin, United States
Photography: Whit Preston

Skyview by Murray Legge Architecture - Sheet1
Kitchen ©Whit Preston

Custom clerestory windows provide indirect daylighting throughout the day, and a tall window slot in front of the kitchen sink frames a mature crape myrtle.

Eduwik- Online Courses for Architects & Designers
Skyview by Murray Legge Architecture - Sheet2
Dining Space ©Whit Preston

Built-in cabinets maximize storage along both sides of the room.

Skyview by Murray Legge Architecture - Sheet3
Living Room ©Whit Preston

 

Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment

Rethinking The Future Awards 2022