The idea was to highlight the hallways and common areas, that are highly contrasted to the laboratory and office areas.

Project Name -metaBIOn
Studio Name -MALLUVIA
Project size– 300 m2
Completion date– 2021
Building Level – 2
Location– Planegg, Bayern, Germany
Photography– BooYeah

metaBIOn By MALLUVIA - Sheet5
©BooYeah
metaBIOn By MALLUVIA - Sheet9
©BooYeah

The challenge was to bring the two areas together, which we did through choosing calming and clean colors in the ‘work’ areas and play with the corporate colours blue and yellow in a fun and cheerful way.

metaBIOn By MALLUVIA - Sheet10
©BooYeah

To highlight the BIO in metaBIOn we planned a green wall right above the entrance.

Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment