The UWA Early Learning Centre outcome is an environmentally sustainable design with a fun environment for children to play, learn, and explore.⁠⁠

Project Name: University of Western Australia Early Learning Centre
Studio Name: Hames Sharley
Location: Perth, Australia
Photography: Hames Sharley
Project Budget: $4500000

University of Western Australia Early Learning Centre by Hames Sharley - Sheet1
Indoor Gaming Area ©Hames Sharley

Nestled into a quiet, leafy corner of the UWA campus, the building’s single-storey scale and residential character relate well to the neighbouring residential area. ⁠⁠

University of Western Australia Early Learning Centre by Hames Sharley - Sheet2
Reception ©Hames Sharley

The centre is contained within a walled perimeter that meets noise emission regulations and acts as a secure barrier for the facility. ⁠⁠

University of Western Australia Early Learning Centre by Hames Sharley - Sheet3
Outdoor Playway ©Hames Sharley

The facility includes zone indicators that provide information on energy consumption and acts as an educational tool for children.

Avatar
Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment