WR HOUSE is a contemporary, welcoming residence, designed with straight lines, bringing the proportion of full and empty on the facades.

Studio name: Studio Perret Arquitetura
Design team: Architect Armando Junior and Architect Juliana Perret
Area: 360 m²
Year: 2018
Location: Ecoville Porto Velho Condominium – RO – Brazil
Builders: Construtora Andrade Reis
Photo credits: 3D Armando Junior
Other credits: Video Editing: Leonardo Perret

WR House Condominium Ecoville Porto Velho by Studio Perret Arquitetura - Sheet2
©3D Armando Junior

Having large openings in order to provide greater natural lighting and integration of the interior with the exterior. The high standard aluminum frames guarantee thermal and acoustic comfort. Designed with double height, the room offers grandeur and amplitude.

©3D Armando Junior

Developed on two levels, the ground floor is intended for the social area, to receive family and friends and on the upper floor the intimate area with the spacious and comfortable suites.

Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment