This classic dental clinic is located in a prominent building in the central square of Alonso Martinez in Madrid. The quality of the building invites clients to expect from the clinic the same level in the attention.

Architects: Padilla Nicas Arquitectos
Status: Built

Reception Counter

Until that moment, all the activities occurred in all areas and often overlapping applications and uses. For this reason, we were asked to integrate a customer service area without creating conflicts with the current organization of dental spaces, which consisted essentially of a reception counter and a small office.

Office. Screen open

Thanks to a large translucent screen, the office may be separated from the examination room when open or it may be totally hidden allowing passage when closed.

Office. Screen open

The main procedure is performed by carpenters who prepared almost all of their work at the workshop and then set it up in the shortest possible time at the clinic avoiding unforeseen work stoppage.

Examination room. Screen close
Office

The choice of luminaires, furniture and signage eventually determine a new image always respectful with the distinguished space in which they are found.

Write A Comment