Situated in the heart of the Kangaroo Bay Parklands, the Kangaroo Bay Pavilion sits lightly in its context – nestled between a bay, a playground and a sports oval.

Project Name: Kangaroo Bay Pavillion
Studio Name: Preston Lane Architects
Completion Date: 2018
Building Levels: 1
Location: Hobart, Australia
Photography: Adam Gibson

©Adam Gibson

A coloured soffit, crisp white yacht mast-like columns and polished stainless steel enable the form to complement its surroundings and ‘borrow’ the landscape.

©Adam Gibson
©Adam Gibson
Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment