MSV lies at the heart of a stately pine forest, beside the white beaches of Ljunghusen. Though it is designed as a home for a couple, the house provides space for friends, children and grandchildren.

Project Name: Villa MSV
Studio Name: Johan Sundberg Architectural Design

Villa MSV By Johan Sundberg Architectural Design - Sheet1
©Johan Sundberg Architectural Design

Through its form and placement on site, the house demarcates three distinct garden spaces, each with its own character.

Villa MSV By Johan Sundberg Architectural Design - Sheet4
©Johan Sundberg Architectural Design

Towards the east and the morning sun, a patio connects the kitchen and living room. The western facade offers spaces for sitting, socialising and dining.

Villa MSV By Johan Sundberg Architectural Design - Sheet7
©Johan Sundberg Architectural Design

The southern wing of the house, containing the sauna, bathing and relaxation area, sits in direct connection to a patio and a long narrow pool.

Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment