Situated in north London this full house renovation and extension combines a delicate appreciation of light and resting connection between interior and garden space.

Project Name: Corner House
Studio Name: Alter & Company
Project Size: 190 m2
Project Budget: £150000
Completion Date: 2017
Location: London, United Kingdom

©Alter & Company

This scheme places a single-storey contemporary extension. The building form is expressed with a simple reduced palette of materials; white stucco, polished white marble, oak and whitewashed complete scheme.

©Alter & Company

A series of apertures are cut into the simple mass shaping this corner slot, roof lights and pivot opening door. The scheme is intended to be open, free flowing internal living spaces.

©Alter & Company
Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment