A full contemporary restoration for recent empty nesters. The couple sought more light, warm white walls, exposed brick, and a feeling of restful ease.

Project Name: High Park House
Studio Name: Roundabout Studio
Completion Date: 2017
Building Levels: 3
Location: Toronto, Canada
Photography: Andrew Snow

©Andrew Snow

Avid bird-watchers and conservationists who have spent a decade naturalizing their own outdoor space, they wanted to feel connected to the birdlife and natural beauty just past their threshold.

©Andrew Snow

Overlooking a lush ravine in Toronto’s High Park neighbourhood, their century brick house sat on a coveted lot, but had gone virtually untouched for 25 years.

©Andrew Snow
Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment