Using intricate stone cladding patterns in the entrance area, living room & one of the bedrooms cements our idea of rustiness in the built spaces.

Project Name: Mr. Sushil Agrawal Residence
Studio Name: Charcoal Hues Design Studio
Design Team: Ar. Krunal Upadhyay & I.D. Heena Upadhyay
Photography Credits: Ar. Dipen Tandel

©️Ar. Dipen Tandel

The leaf shaped cnc partition in wood and metal both are used in living areas- establishing similar design language but giving different feel in both material and texture.

©️Ar. Dipen Tandel

Low heighted sitting for intimate family meetings catered to large gathering culture in the family- and was emphasised by highlighting the backdrop wall in geometric patterns created out of fibre cement boards and painted.

©️Ar. Dipen Tandel

The design idea of linear passage and entry leading to the master bedroom have textured wall surfaces and a flowers- metal art-piece welcomes one into the bedroom with a pleasant atmosphere.

Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment