An existing Victorian terrace property with lower ground, ground, and first floors was renovated and extended to create a more flexible and practical living space, to improve the quality of the finishes, and strengthen the visual relationship with the garden to the rear.

Project Name: Riversdale Road
Studio Name: Mark Fairhurst Architects

Project size: 60 m2
Site size: 130 m2
Project Budget: £110000
Completion date: 2015
Building levels: 1
Location: Greater London, England, United Kingdom
Photography: Mark fairhurst

Riversdale Road By Mark Fairhurst Architects - Sheet2
©Mark fairhurst
Riversdale Road By Mark Fairhurst Architects - Sheet3
©Mark fairhurst
Riversdale Road By Mark Fairhurst Architects - Sheet4
©Mark fairhurst
Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment