Waa Cow! already had a presence and existing branding but they felt like the spaces that they had done previously couldn’t showcase their eccentric and fun side; expressions of “waa cow!” didn’t come through as strongly.

Project Name -Waa Cow! Change Alley
Studio Name -LAANK
Project size– 1100ft2
Completion date– 2020
Location– Singapore
Photography– Studio Periphery

Waa Cow! Change Alley By LAANK - Sheet2
©Studio Periphery
Waa Cow! Change Alley By LAANK - Sheet3
©Studio Periphery

We came in to realign the design direction so that it matches the brand values and designed it to be a more fun and vibrant place to reflect that.

Author

Rethinking The Future (RTF) is a Global Platform for Architecture and Design. RTF through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment