SOZAWE | NL Architects

  • Project Info
  • Introduction
  • Details
Project Architect : NL Architects

NL Architects have designed a stepped volume for the office of SOZAWE (Welfare Department and Work Agency) in the city of Groningen.   The design includes an open marketplace which supports the architects’ intentions of creating an “open,  inviting and sustainable place.” 
This public square allows interaction between the department and its customers, and the terracing condition of the building creates cross relations between floors.  Each of the nine office floors open to an individual terrace, allowing workers to enjoy fresh air and take in the view of the city.

About Rethinking The Future

RTF is a hub of services for architecture and design. RTF is working to develop an architectural language that would ‘sustain’ and ‘survive’ the impacts of climate change taking sustainability one step ahead.

Check Also

Simed Health Care Group | DHV Architects

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »