Sap, Bangalore | Iaad – Its All About Design

The brief outlined the new building in the SAP Campus as ‘A SIGNATURE BUILDING’. Its visibility from the front approach road was critical and the building had to make its presence felt.

First Award | DAF 2016 Awards

Category: Commercial (Unbuilt)

Participant  Name: Rachna Agarwal

Team Members: Jyoti Malik, Neha Raina

Country: India

Sap, Bangalore (2)
Sap, Bangalore (2)

A dominant outcrop of rocky terrain defined the base of the allocated site and a feature that we consciously would retain in the design.

Sap, Bangalore (2)
Sap, Bangalore (3)
Sap, Bangalore (4)
Sap, Bangalore (4)

‘ELEVATED ARCHITECTURE’ was the core solution to the design of the building emphasizing the visibility of the building and advantageously converting the natural base of the site to an interactive zone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »